In dit E-book deel ik 5 effectieve manieren om klanten aan te trekken (en te behouden), je te onderscheiden van anderen en je inkomen te verhogen.

Je wilt niet constant op zoek zijn naar nieuwe klanten. Je wilt juist een strategie ontwikkelen waardoor klanten naar jou komen, geïnteresseerd in de waarde die ze in jouw fotoshoots zien en aangetrokken tot jouw unieke fotografie stijl (en jou als persoon).

- Leer je naamsbekendheid vergroten
- Leer opvallen in de overvolle markt


5 manieren om je omzet als fotograaf te verhogen

Vraag hier de blueprint aan

Gebruik code ''blueprint'' voor het gratis downloaden

Tien jaar geleden begon ik met fotograferen, zonder de luxe van social media, Lightroom presets of online cursussen. Ik heb het vak geleerd door middel van YouTube en veel praktijkervaring. Mijn tarieven waren destijds bescheiden, maar ik groeide langzaam. Ik merkte echter dat mijn werkwijze niet effici├źnt was. Ik leverde meer foto's dan afgesproken, zonder extra verdiensten. Dit kostte veel tijd en energie.

Mijn naam is Milou en fulltime fotograaf en ondernemer. Ik help fotografen om hun bedrijf te professionaliseren en hun omzet te verhogen met een geavanceerd online programma. 

Toen ik zo'n tien jaar geleden begon miste ik de juiste systemen om mijn foto's op een fijne manier af te leveren. Ik vond nergens in Nederland een soortgelijk systeem als wat ik voor ogen had, dus besloot ik dit zelf te ontwikkelen. Zo heb ik samen met mijn neef Shoots & Goods opgezet. Hij kan technische coderen en ik doe de rest. Aangezien bijna alles geautomatiseerd is, zorgt dit bij mij voor minder werk maar is mijn omzet aanzienlijk gestegen.

In dit e-book deel ik een deel van mijn kennis, zodat ook jij je bedrijf kunt optimaliseren, structureren en vereenvoudigen voor meer vrijheid en omzet. Ben je er klaar voor? 

Wie heeft shoots & Goods opgericht?

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Hey ik ben Milou