Over Shoots & Goods

Van een probleem naar een oplossing.

Even schriftelijk voorstellen: mijn naam is Milou en de meest betrokken persoon bij Shoots & Goods. Zelf fotografe en vanuit hier is Shoots & Goods ontstaan. Eerst als een kleine webshop met interieur en fotoartikelen voor consumenten en vervolgens 2 jaar later een verkoop platform en portfolio website voor fotografen. 

Als fotografe vond ik het lastig om bijverkoop te genereren en liep ik tegen het probleem aan dat ik nooit kon kiezen welke foto’s ik mijn klanten zou sturen en ze ”dus maar allemaal gaf”’.  Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig maar wanneer er brood op de plank moet komen totaal niet efficiënt.

Klanten kiezen nu zelf welke bewerkte foto’s ze graag wensen. In sommige gevallen het aantal stuks welke bij de shootprijs zitten inbegrepen en soms wel 15 foto’s meer. Mijn klanten vinden dit systeem erg fijn werken en kiezen zelf hun favorieten, daarbij weet ik zeker, als ze producten bestellen dat de kleuren en kwaliteit top overeen komen op het eindproduct. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze werkwijze en service met jullie te delen is het idee ontstaan om Shoots & Goods in een nieuw jasje te steken en ook voor andere fotografen beschikbaar te stellen.

Natuurlijk kan ik dit niet alleen. Achter mij staat nog een super technische website bouwer en twee assistentes welke mij helpen met het versturen van artikelen en het onderhouden van mailcontact en de chat.

Bij vragen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Een van ons helpt je graag!