Van een probleem naar een oplossing.

Mijn naam is Milou en de meest betrokken persoon bij Shoots & Goods. Zelf fotografe en vanuit hier is Shoots & Goods ontstaan. Eerst als een kleine webshop met interieur en fotoartikelen voor consumenten en vervolgens 2 jaar later een verkoop platform en portfolio website voor fotografen. 

Als fotografe vond ik het lastig om bijverkoop te genereren en liep ik tegen het probleem aan dat ik nooit kon kiezen welke foto’s ik mijn klanten zou sturen en ze ”dus maar allemaal gaf”’.  Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig maar wanneer er brood op de plank moet komen totaal niet efficiënt.

Klanten kiezen nu zelf welke bewerkte foto’s ze graag wensen. In sommige gevallen alleen het aantal stuks welke bij de shootprijs inbegrepen zitten en vaak kopen ze de gehele galerij. Mijn klanten vinden dit systeem erg fijn werken en kiezen zelf hun favorieten, daarbij weet ik zeker, als ze producten bestellen dat de kleuren en kwaliteit overeen komen met het eindproduct. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze werkwijze en service met jullie te delen is het idee ontstaan om Shoots & Goods in een nieuw jasje te steken en ook voor andere fotografen beschikbaar te stellen.

Natuurlijk kan ik dit niet alleen. Achter mij staat nog een super technische website bouwer en een assistente welke mij helpen met het versturen van artikelen en het onderhouden van mailcontact, chat en website onderhoud.

Bij vragen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Een van ons helpt je graag!