Vragen, opmerkingen of suggesties? Mail naar info@shootsengoods.nl of vul het contactformulier hieronder in.

Postadres: Strubben 15, 6088NN Roggel (Geen bezoekadres)
Tel: 0631306071 (Telefonisch beperkt beschikbaar, via mail of Whatsapp zijn we wellicht sneller te bereiken). Een terug bel verzoek is ook altijd mogelijk.

Vind je het lastig om alles in te stellen? Het is ook mogelijk om eens langs te komen bij mijn studio in Deurne. Ik kan je helpen alles in te stellen en een deel van de producten te bekijken

Neem contact met ons op

Bericht
Telefoonnummer
Email
Naam

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Neem contact met ons op

Gratis call

Vind je het instellen lastig?
Heb je nog twijfels?
Zit je nog met vragen?

We kunnen altijd een vrijblijvende digitale call (30 min) inplannen, dat ik je help met het instellen van je account of je vragen kan beantwoorden.

Je account instellen hoeft maar één keer en daarna ben je klaar om meer omzet uit je fotografie werk te halen.

Middels de kalender hierlangs kun je een gratis zoom call inplannen zodat ik je verder kan helpen met al je vragen.

Hopelijk zie ik je snel, liefs Milou

Thank you!

Your message has been sent. We'll contact you shortly

Bijna 10 jaar mag ik mezelf officieel onderneemster noemen.  Ik hou ervan om herinneringen te maken zowel door toffe dingen te ondernemen als door momenten vast te leggen. Herinneringen voor later maak je nu.

Enkele woorden wat bij mij passen: fotografie, ondernemend, interieur, creativiteit, paarden, bourgondisch boerenleven, bakken & reizen. Als Limburgse voor de liefde naar het Brabantse verhuisd. Graag help ik andere fotografen door een makkelijkere werkwijze en meer omzet. Laat me weten als je nog vragen hebt.

Milou

Tijdlijn

2018

Mijn fotografie business werd steeds drukker. Ik had steeds meer moeite met het versturen van shoots. Er zaten 25 foto's bij een shoot inbegrepen en ik stuurde ze maar allemaal (vaak wel 80) via Wetransfer en dacht: ''dan zijn mijn klanten zeker tevreden''. Maar, ik wou  meer omzet halen uit het versturen van deze extra beelden maar wel dat mijn klant nog keuze vrijheid had. In Nederland vond ik nergens dit systeem dus ben ik het zelf gaan ontwikkelen. Ik wilde mijn bedrijf makkelijker en professioneler opstellen

Nieuwe
samenwerking

De website was toe aan een exclusiever aanbod van producten. We startte een nieuwe samenwerking met een leverancier welke kwalitatief zeer mooie en goede producten levert.
Ook werd de website onder handen
genomen en kreeg een nieuw uiterlijk.

Complete
rebranding

Shoots & Goods liep prima maar de afgelopen jaren had ik er maar weinig  tijd en energie in gestoken. Zonde want graag deel ik dit fantastische systeem met mede fotografen.Een complete rebranding en nieuwe markering strategie heeft plaatsgevonden.

Toekomst..

We zijn enthousiast wat de toekomst ons verder zal brengen. We hopen dat Shoots & Goods een platform zal zijn voor fotografen om niet alleen online galerijen te delen en extra foto's en producten te verkopen... Maar ook om je kennis te (blijven) vergroten en je fotografie business telkens naar een nog hoger niveau te tillen.

oprichting
Shoots & goods

2022

2024

FAQ

veelgestelde vragen

01. Kunnen mijn klanten via iDeal betalen?

Ja, fotografie klanten kunnen betalen middels iDeal of voor onze Belgische fotografen via Bancontant. 

02. Draag ik commissie af aan Shoots & Goods?

Nee, in tegenstelling tot andere platformen draag je geen percentage commissie af aan ons platform. Je ontvangt extra verdiensten op de verkoop van producten.

03. Kan ik een gratis account maken?

Ja dit kan zeker. Tot 2 galerijen blijft gratis en zal ook altijd blijven. Ben je beginnend fotograaf dan kan dit al genoeg zijn. Meer ambitie? Met ons starter of pro account kun je 20 tot 50 galerijen uploaden.

04. Als ik begin met het starter abonnement kan ik dan nog upgraden naar het Pro account?

Ja, dit is geen probleem. 

Volg ons

@shoots.en.goods